Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Schjølls Antikkmesser

Kvalitet og trivsel

Kvaliteten ligger i detaljene

Vi legger vekt på god kvalitet, bredt vareutvalg, trender og en hyggelig opplevelse for hele familien.

Interiør - retro, antikk og samlemesser er trendy som aldri før

Har du aldri vært på Antikkmesse før?

Schjølls Antikkmesser lager messer som passer for de aller fleste. Enten du innreder et moderne hjem, innreder hytte, samler spesielle ting eller ønsker å kose deg med hjemmelagde deilige fristelser fra kafeen.

Nytt liv til varige verdier

Antikk, retro og interiør er på vei inn igjen. Samleobjekter har fått en ny renessanse. Flere har fått øynene opp for at antikviteter er en varig verdi. Folk ønsker å sette personlig preg på sine boliger med unike ting. På våre messer vil du møte de tradisjonelle samlerne, samtidig som du når de nye og interiørbevisste kjøperne.

Snakk med oss i dag

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Har fortiden en fremtid?

Flere ønsker å sette sitt personlige preg på sine omgivelser. Hva er bedre enn å finne en unik gjenstand med historisk glans og patina for å pynte opp i en moderne bolig? Finne en ting som du vet ingen andre har? Finne nye og spennende bruksområder for gamle gjenstander? På en Antikk-, retro og samlermesse er mulighetene uendelige. Redesign og gjenbruk er populært som aldri før.

Sammen kan vi bidra til at fortiden får en ny fremtid!